Stuve Renovatiebedrijf - Klantervaringen

Klantervaringen

Badkamer met vloerverwarming
Peter en Klaas hebben onze slaapkamer omgezet naar een prachtige badkamer, een ruimte van ca. 2.70 bij 4 meter. In het voortraject hebben we onze wensen kenbaar gemaakt, waarbij Peter en Klaas meegedacht hebben. De uitvoering was een grote klus, inclusief een volledige betonvloer met vloerverwarming en het aanleggen van een nieuwe leiding naar het riool. De uitvoering is zeer netjes gedaan, tegelwerk en kitwerk zijn ook prima uitgevoerd. De samenwerking, overleg, planning en uitvoering hebben we als zeer goed ervaren. We kunnen renovatiebedrijf Stuve dan ook van harte aanbevelen.

Mark en Diane Menzinga
Badkamer na aardbevingschade
En dan heb je aardbevingschade en moet je badkamer gedaan worden…man man man, wat kan je daar tegen aan zien !! Maar dan komt renovatiebedrijf stuve… Ze werken supernetjes en snel, zijn vriendelijk, dragen ideeen mee aan en creeerden voor ons een schitterende badkamer, waar we superblij mee zijn !! Heel erg bedankt toppers….ga vooral zo door !!!

Fam. van der Ploeg
Vorige slide
Volgende slide

Badkamers & Sanitair

Wilt u uw badkamer renoveren maar wilt u graag deskundig advies over de mogelijkheden? Wij komen graag even bij u langs. Samen met u kijken we naar een geschikte oplossing.

Wand- en Vloertegels

De keuze in tegels is enorm. Een goede afstemming met de rest van de ruimte is belangrijk bij de keuze van uw wand- en/of vloertegel. Wij adviseren u graag vrijblijvend hierover.